University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Cite this document
Burazer, S. (2007). Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404
Burazer, Sanja. "Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404
Burazer, Sanja. "Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404
Burazer, S. (2007). 'Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404
Burazer S. Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404
S. Burazer, "Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404