master's thesis
Preparation of beta-glucan microparticles from brewer's yeast using spray drying method

Sanja Burazer (2007)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Cite this document...

Burazer, S. (2007). Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404

Burazer, Sanja. "Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404

Burazer, Sanja. "Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404

Burazer, S. (2007). 'Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404

Burazer S. Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2019 August 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404

S. Burazer, "Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404