prikaz prve stranice dokumenta Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca

Burazer, Sanja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Burazer, S. (2007). Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404

Burazer, Sanja. "Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404

Burazer, Sanja. "Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404

Burazer, S. (2007). 'Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404

Burazer S. Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404

S. Burazer, "Upotreba metode sušenja raspršivanjem za dobivanje mikročestica beta-glukana iz pivskog kvasca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873404

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.