master's thesis
Physico-chemical characteristics, pheolic content and antioxidant capacity of fresh and prosessed fig

Maja Jukić (2007)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document...

Jukić, M. (2007). Fizikalno-kemijska svojstva, fenolni sastav i antioksidativni kapacitet svježih i prerađenih smokava (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486447

Jukić, Maja. "Fizikalno-kemijska svojstva, fenolni sastav i antioksidativni kapacitet svježih i prerađenih smokava." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486447

Jukić, Maja. "Fizikalno-kemijska svojstva, fenolni sastav i antioksidativni kapacitet svježih i prerađenih smokava." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486447

Jukić, M. (2007). 'Fizikalno-kemijska svojstva, fenolni sastav i antioksidativni kapacitet svježih i prerađenih smokava', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486447

Jukić M. Fizikalno-kemijska svojstva, fenolni sastav i antioksidativni kapacitet svježih i prerađenih smokava [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486447

M. Jukić, "Fizikalno-kemijska svojstva, fenolni sastav i antioksidativni kapacitet svježih i prerađenih smokava", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486447