University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Quality Control
Cite this document
Jogun, G. (2007). Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze te specifičnog kuta rotacije u različitim uzorcima meda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712129
Jogun, Goran. "Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze te specifičnog kuta rotacije u različitim uzorcima meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712129
Jogun, Goran. "Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze te specifičnog kuta rotacije u različitim uzorcima meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712129
Jogun, G. (2007). 'Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze te specifičnog kuta rotacije u različitim uzorcima meda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712129
Jogun G. Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze te specifičnog kuta rotacije u različitim uzorcima meda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712129
G. Jogun, "Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze te specifičnog kuta rotacije u različitim uzorcima meda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712129