master's thesis
Rheological properties of whey protein and starch at pH=3

Ivana Stojić (2007)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Cite this document...

Stojić, I. (2007). Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH=3 (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845468

Stojić, Ivana. "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH=3." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845468

Stojić, Ivana. "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH=3." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845468

Stojić, I. (2007). 'Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH=3', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845468

Stojić I. Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH=3 [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2019 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845468

I. Stojić, "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH=3", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845468