University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering
Cite this document
Stojić, I. (2007). Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH=3 (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845468
Stojić, Ivana. "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH=3." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845468
Stojić, Ivana. "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH=3." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845468
Stojić, I. (2007). 'Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH=3', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845468
Stojić I. Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH=3 [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 October 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845468
I. Stojić, "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH=3", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845468