Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Stojić, I. (2007). Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH=3 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845468
Stojić, Ivana. "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH=3." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845468
Stojić, Ivana. "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH=3." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845468
Stojić, I. (2007). 'Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH=3', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845468
Stojić I. Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH=3 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845468
I. Stojić, "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH=3", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845468