prikaz prve stranice dokumenta Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije

Ivančević, Boško
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control

Cite this document

Ivančević, B. (2007). Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251173

Ivančević, Boško. "Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251173

Ivančević, Boško. "Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251173

Ivančević, B. (2007). 'Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251173

Ivančević B. Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251173

B. Ivančević, "Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251173

Please login to the repository to save this object to your list.