Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Ivančević, B. (2007). Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251173
Ivančević, Boško. "Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251173
Ivančević, Boško. "Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251173
Ivančević, B. (2007). 'Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251173
Ivančević B. Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251173
B. Ivančević, "Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251173