master's thesis
Determination of mass content of hydroxymethylfurfural, content of proline and specific rotation in acacia honey

Natalija Erdelja (2007)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control
Cite this document...

Erdelja, N. (2007). Određivanje udjela hidroksimetilfurfurala, udjela prolina i specifičnog kuta rotacije u medu od bagrema (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706846

Erdelja, Natalija. "Određivanje udjela hidroksimetilfurfurala, udjela prolina i specifičnog kuta rotacije u medu od bagrema." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706846

Erdelja, Natalija. "Određivanje udjela hidroksimetilfurfurala, udjela prolina i specifičnog kuta rotacije u medu od bagrema." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706846

Erdelja, N. (2007). 'Određivanje udjela hidroksimetilfurfurala, udjela prolina i specifičnog kuta rotacije u medu od bagrema', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706846

Erdelja N. Određivanje udjela hidroksimetilfurfurala, udjela prolina i specifičnog kuta rotacije u medu od bagrema [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706846

N. Erdelja, "Određivanje udjela hidroksimetilfurfurala, udjela prolina i specifičnog kuta rotacije u medu od bagrema", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706846