prikaz prve stranice dokumenta Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u  interakciji sa škrobom pri pH = 5
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5

Torić, Marina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Food Processes Engineering

Cite this document

Torić, M. (2007). Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5 (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:921708

Torić, Marina. "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:921708

Torić, Marina. "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:921708

Torić, M. (2007). 'Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:921708

Torić M. Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5 [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 October 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:921708

M. Torić, "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:921708

Please login to the repository to save this object to your list.