diplomski rad
Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5

Marina Torić (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Torić, M. (2007). Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5 (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:921708

Torić, Marina. "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:921708

Torić, Marina. "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:921708

Torić, M. (2007). 'Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:921708

Torić M. Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:921708

M. Torić, "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:921708