prikaz prve stranice dokumenta Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u  interakciji sa škrobom pri pH = 5
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5

Torić, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Torić, M. (2007). Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:921708

Torić, Marina. "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:921708

Torić, Marina. "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:921708

Torić, M. (2007). 'Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:921708

Torić M. Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:921708

M. Torić, "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom pri pH = 5", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:921708

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.