prikaz prve stranice dokumenta Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka

Galić, Ante
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Galić, A. (2007). Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265668

Galić, Ante. "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265668

Galić, Ante. "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265668

Galić, A. (2007). 'Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265668

Galić A. Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 October 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265668

A. Galić, "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265668

Please login to the repository to save this object to your list.