master's thesis
Changes of physico-chemical properties and flavonoid content of elderberry (Sambucus nigra L.) during processing into concentrate juice

Ante Galić (2007)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document...

Galić, A. (2007). Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265668

Galić, Ante. "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265668

Galić, Ante. "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265668

Galić, A. (2007). 'Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265668

Galić A. Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2019 August 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265668

A. Galić, "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265668