University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Galić, A. (2007). Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265668
Galić, Ante. "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265668
Galić, Ante. "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265668
Galić, A. (2007). 'Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265668
Galić A. Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2025 March 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265668
A. Galić, "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava i sastava flavonoida bobica bazge (Sambucus nigra L.) tijekom proizvodnje koncentriranog soka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265668