University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biology and Microbial Genetics
Cite this document
Ljuma, L. (2006). Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280
Ljuma, Lana. "Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280
Ljuma, Lana. "Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280
Ljuma, L. (2006). 'Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280
Ljuma L. Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280
L. Ljuma, "Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280