prikaz prve stranice dokumenta Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca

Ljuma, Lana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Ljuma, L. (2006). Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280

Ljuma, Lana. "Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280

Ljuma, Lana. "Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280

Ljuma, L. (2006). 'Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280

Ljuma L. Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280

L. Ljuma, "Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280

Please login to the repository to save this object to your list.