prikaz prve stranice dokumenta Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca

Ljuma, Lana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama

Citirajte ovaj rad

Ljuma, L. (2006). Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280

Ljuma, Lana. "Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280

Ljuma, Lana. "Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280

Ljuma, L. (2006). 'Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280

Ljuma L. Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280

L. Ljuma, "Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.