Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama
Citirajte ovaj rad
Ljuma, L. (2006). Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280
Ljuma, Lana. "Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280
Ljuma, Lana. "Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280
Ljuma, L. (2006). 'Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280
Ljuma L. Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280
L. Ljuma, "Identifikacija čimbenika i potencijalnih inhibitora virulencije bakterije Pseudomonas aeruginosa fenotipskom analizom kvasca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650280