prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sorte, načina uzgoja i uvjeta proizvodnje na kvalitetu marmelade od jagoda
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj sorte, načina uzgoja i uvjeta proizvodnje na kvalitetu marmelade od jagoda

Popović, Tajana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Popović, T. (2006). Utjecaj sorte, načina uzgoja i uvjeta proizvodnje na kvalitetu marmelade od jagoda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500984

Popović, Tajana. "Utjecaj sorte, načina uzgoja i uvjeta proizvodnje na kvalitetu marmelade od jagoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500984

Popović, Tajana. "Utjecaj sorte, načina uzgoja i uvjeta proizvodnje na kvalitetu marmelade od jagoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500984

Popović, T. (2006). 'Utjecaj sorte, načina uzgoja i uvjeta proizvodnje na kvalitetu marmelade od jagoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500984

Popović T. Utjecaj sorte, načina uzgoja i uvjeta proizvodnje na kvalitetu marmelade od jagoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500984

T. Popović, "Utjecaj sorte, načina uzgoja i uvjeta proizvodnje na kvalitetu marmelade od jagoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500984

Please login to the repository to save this object to your list.