diplomski rad
Utjecaj sorte, načina uzgoja i uvjeta proizvodnje na kvalitetu marmelade od jagoda

Tajana Popović (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Popović, T. (2006). Utjecaj sorte, načina uzgoja i uvjeta proizvodnje na kvalitetu marmelade od jagoda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500984

Popović, Tajana. "Utjecaj sorte, načina uzgoja i uvjeta proizvodnje na kvalitetu marmelade od jagoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500984

Popović, Tajana. "Utjecaj sorte, načina uzgoja i uvjeta proizvodnje na kvalitetu marmelade od jagoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500984

Popović, T. (2006). 'Utjecaj sorte, načina uzgoja i uvjeta proizvodnje na kvalitetu marmelade od jagoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500984

Popović T. Utjecaj sorte, načina uzgoja i uvjeta proizvodnje na kvalitetu marmelade od jagoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500984

T. Popović, "Utjecaj sorte, načina uzgoja i uvjeta proizvodnje na kvalitetu marmelade od jagoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500984