master's thesis
The following of production parameters in sugar from sugar cane during the campaign of 2006

Sandra Pongrac (2006)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document...

Pongrac, S. (2006). Prećenje parametara proizvodnje šećera iz šećerne trske u kampanji 2006. godine (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110643

Pongrac, Sandra. "Prećenje parametara proizvodnje šećera iz šećerne trske u kampanji 2006. godine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110643

Pongrac, Sandra. "Prećenje parametara proizvodnje šećera iz šećerne trske u kampanji 2006. godine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110643

Pongrac, S. (2006). 'Prećenje parametara proizvodnje šećera iz šećerne trske u kampanji 2006. godine', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110643

Pongrac S. Prećenje parametara proizvodnje šećera iz šećerne trske u kampanji 2006. godine [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2019 August 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110643

S. Pongrac, "Prećenje parametara proizvodnje šećera iz šećerne trske u kampanji 2006. godine", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110643