master's thesis
Evaluation of chemical composition and nutritive value of whole grain buckwheat and whole grain wheat flour

Mihaela Petranović (2006)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Analytical Chemistry
Cite this document...

Petranović, M. (2006). Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti brašna iz cjelovitog zrna heljde i pšenice (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:269931

Petranović, Mihaela. "Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti brašna iz cjelovitog zrna heljde i pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:269931

Petranović, Mihaela. "Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti brašna iz cjelovitog zrna heljde i pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:269931

Petranović, M. (2006). 'Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti brašna iz cjelovitog zrna heljde i pšenice', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:269931

Petranović M. Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti brašna iz cjelovitog zrna heljde i pšenice [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2019 August 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:269931

M. Petranović, "Određivanje kemijskog sastava i prehrambene vrijednosti brašna iz cjelovitog zrna heljde i pšenice", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:269931