master's thesis
Influence of different preparation conditions on biological active componds green teas and their antioxidant activity

Ivana Vulić (2006)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document...

Vulić, I. (2006). Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036101

Vulić, Ivana. "Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036101

Vulić, Ivana. "Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036101

Vulić, I. (2006). 'Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 24 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036101

Vulić I. Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2019 August 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036101

I. Vulić, "Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036101