prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost

Vulić, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Vulić, I. (2006). Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036101

Vulić, Ivana. "Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036101

Vulić, Ivana. "Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036101

Vulić, I. (2006). 'Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 13 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036101

Vulić I. Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 October 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036101

I. Vulić, "Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036101

Please login to the repository to save this object to your list.