Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Vulić, I. (2006). Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036101
Vulić, Ivana. "Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036101
Vulić, Ivana. "Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036101
Vulić, I. (2006). 'Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036101
Vulić I. Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036101
I. Vulić, "Utjecaj različitih uvjeta pripreme na sastav bioloških aktivnih sastojaka zelenih čajeva i njihovu antioksidativnu aktivnost", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036101