prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja

Mihalec, Ljerka
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Mihalec, Lj. (2006). Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252

Mihalec, Ljerka. "Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252

Mihalec, Ljerka. "Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252

Mihalec, Lj. (2006). 'Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252

Mihalec Lj. Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252

Lj. Mihalec, "Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252

Please login to the repository to save this object to your list.