University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Mihalec, Lj. (2006). Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252
Mihalec, Ljerka. "Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252
Mihalec, Ljerka. "Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252
Mihalec, Lj. (2006). 'Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252
Mihalec Lj. Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2025 February 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252
Lj. Mihalec, "Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252