master's thesis
The influence of packaging material on physico-chemical and sensory characteristics of ketchup during storage

Ljerka Mihalec (2006)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document...

Mihalec, Lj. (2006). Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252

Mihalec, Ljerka. "Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252

Mihalec, Ljerka. "Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252

Mihalec, Lj. (2006). 'Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252

Mihalec Lj. Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252

Lj. Mihalec, "Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252