Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Mihalec, Lj. (2006). Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252
Mihalec, Ljerka. "Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252
Mihalec, Ljerka. "Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252
Mihalec, Lj. (2006). 'Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252
Mihalec Lj. Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 21.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252
Lj. Mihalec, "Utjecaj ambalažnog mateerijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:126252