University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Process Engineering Laboratory for Unit Operations
Cite this document
Pašalić, M. (2006). Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829
Pašalić, Marija. "Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829
Pašalić, Marija. "Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829
Pašalić, M. (2006). 'Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829
Pašalić M. Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829
M. Pašalić, "Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829