prikaz prve stranice dokumenta Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana

Pašalić, Marija (2006)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Unit Operations

Cite this document

Pašalić, M. (2006). Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829

Pašalić, Marija. "Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829

Pašalić, Marija. "Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829

Pašalić, M. (2006). 'Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 06 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829

Pašalić M. Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2020 July 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829

M. Pašalić, "Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829

Islandora Bookmark - Please login to use this feature