prikaz prve stranice dokumenta Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana

Pašalić, Marija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Unit Operations

Cite this document

Pašalić, M. (2006). Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829

Pašalić, Marija. "Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829

Pašalić, Marija. "Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829

Pašalić, M. (2006). 'Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829

Pašalić M. Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829

M. Pašalić, "Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829

Please login to the repository to save this object to your list.