prikaz prve stranice dokumenta Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana

Pašalić, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije

Citirajte ovaj rad

Pašalić, M. (2006). Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829

Pašalić, Marija. "Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829

Pašalić, Marija. "Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829

Pašalić, M. (2006). 'Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829

Pašalić M. Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 28.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829

M. Pašalić, "Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.