Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Pašalić, M. (2006). Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829
Pašalić, Marija. "Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829
Pašalić, Marija. "Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829
Pašalić, M. (2006). 'Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829
Pašalić M. Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829
M. Pašalić, "Određivanje količine ulja u ekstrudiranim smjesama za prženje nakon termičkog tretmana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478829