prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice

Saftić, Viktor
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Oil and Fat Technology

Cite this document

Saftić, V. (2006). Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586689

Saftić, Viktor. "Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586689

Saftić, Viktor. "Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586689

Saftić, V. (2006). 'Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 03 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586689

Saftić V. Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 October 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586689

V. Saftić, "Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586689

Please login to the repository to save this object to your list.