Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Saftić, V. (2006). Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586689
Saftić, Viktor. "Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586689
Saftić, Viktor. "Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586689
Saftić, V. (2006). 'Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.08.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586689
Saftić V. Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 09.08.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586689
V. Saftić, "Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586689