diplomski rad
Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice

Viktor Saftić (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Saftić, V. (2006). Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586689

Saftić, Viktor. "Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586689

Saftić, Viktor. "Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586689

Saftić, V. (2006). 'Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586689

Saftić V. Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586689

V. Saftić, "Utjecaj uvjeta prešanja na svojstva ulja iz obične bučine koštice i koštice golice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586689