master's thesis
Testing for protein interactions in yeast Saccharomyces cerevisiae using the targeted in vivo co-immunoprecipitation assays and the array of endogenously tagged open reading frames

Lucija Beneti (2006)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics
Cite this document...

Beneti, L. (2006). Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:964683

Beneti, Lucija. "Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:964683

Beneti, Lucija. "Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:964683

Beneti, L. (2006). 'Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:964683

Beneti L. Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2019 August 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:964683

L. Beneti, "Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:964683