Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biology and Microbial Genetics
Cite this document
Beneti, L. (2006). Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:964683
Beneti, Lucija. "Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:964683
Beneti, Lucija. "Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:964683
Beneti, L. (2006). 'Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:964683
Beneti L. Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 October 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:964683
L. Beneti, "Ispitivanje proteinskih interakcija u kvascu Saccharomyces cerevisiae koristeći metodu in vivo koimunoprecipitacije i niz endogena obilježenih otvorenih okvira čitanja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:964683