University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Meat and Fish Technology
Cite this document
Franolić, I. (2005). Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132
Franolić, Ivana. "Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132
Franolić, Ivana. "Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132
Franolić, I. (2005). 'Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132
Franolić I. Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132
I. Franolić, "Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132