master's thesis
Bioelectrical impedance analysis in determing changes in quality of sea bass (Dicentrarchus labrax) muscule, due to double freezing

Ivana Franolić (2005)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology
Cite this document...

Franolić, I. (2005). Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132

Franolić, Ivana. "Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132

Franolić, Ivana. "Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132

Franolić, I. (2005). 'Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132

Franolić I. Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2019 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132

I. Franolić, "Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132