prikaz prve stranice dokumenta Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane

Manojlović, Maja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation

Cite this document

Manojlović, M. (2005). Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391

Manojlović, Maja. "Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391

Manojlović, Maja. "Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391

Manojlović, M. (2005). 'Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391

Manojlović M. Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391

M. Manojlović, "Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391

Please login to the repository to save this object to your list.