University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Process Engineering Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation
Cite this document
Manojlović, M. (2005). Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391
Manojlović, Maja. "Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391
Manojlović, Maja. "Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391
Manojlović, M. (2005). 'Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391
Manojlović M. Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391
M. Manojlović, "Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391