diplomski rad
Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane

Maja Manojlović (2005)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad...

Manojlović, M. (2005). Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391

Manojlović, Maja. "Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391

Manojlović, Maja. "Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391

Manojlović, M. (2005). 'Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391

Manojlović M. Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391

M. Manojlović, "Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391