Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Manojlović, M. (2005). Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391
Manojlović, Maja. "Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391
Manojlović, Maja. "Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391
Manojlović, M. (2005). 'Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391
Manojlović M. Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391
M. Manojlović, "Infracrvena fototermalna radiometrija kao sredstvo za bezkontaktnu i nedestruktivnu analizu hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:609391