prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha

Lucić, Dalibor (2005)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation

Cite this document

Lucić, D. (2005). Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169071

Lucić, Dalibor. "Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169071

Lucić, Dalibor. "Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169071

Lucić, D. (2005). 'Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 01 June 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169071

Lucić D. Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2020 June 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169071

D. Lucić, "Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169071

Islandora Bookmark - Please login to use this feature