Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Lucić, D. (2005). Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169071
Lucić, Dalibor. "Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169071
Lucić, Dalibor. "Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169071
Lucić, D. (2005). 'Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169071
Lucić D. Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169071
D. Lucić, "Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169071