prikaz prve stranice dokumenta Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije

Posarić, Valentina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Analytical Chemistry

Cite this document

Posarić, V. (2004). Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825

Posarić, Valentina. "Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825

Posarić, Valentina. "Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825

Posarić, V. (2004). 'Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825

Posarić V. Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2004 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825

V. Posarić, "Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2004. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825

Please login to the repository to save this object to your list.