diplomski rad
Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije

Valentina Posarić (2004)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za analitičku kemiju
Citirajte ovaj rad...

Posarić, V. (2004). Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825

Posarić, Valentina. "Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825

Posarić, Valentina. "Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825

Posarić, V. (2004). 'Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825

Posarić V. Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825

V. Posarić, "Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825