prikaz prve stranice dokumenta Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije

Posarić, Valentina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za analitičku kemiju

Citirajte ovaj rad

Posarić, V. (2004). Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825

Posarić, Valentina. "Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825

Posarić, Valentina. "Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825

Posarić, V. (2004). 'Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825

Posarić V. Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825

V. Posarić, "Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.