Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za analitičku kemiju
Citirajte ovaj rad
Posarić, V. (2004). Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825
Posarić, Valentina. "Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825
Posarić, Valentina. "Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825
Posarić, V. (2004). 'Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825
Posarić V. Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825
V. Posarić, "Kemijske promjene na pšeničnim proteinima za vrijeme ekstruzije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:515825