University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering
Cite this document
Peroković, N. (2004). Određivanje ukupnog arsena u vinu primjenom elektrotermičke atomske apsorpcijske spektrometrije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186371
Peroković, Nataša. "Određivanje ukupnog arsena u vinu primjenom elektrotermičke atomske apsorpcijske spektrometrije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186371
Peroković, Nataša. "Određivanje ukupnog arsena u vinu primjenom elektrotermičke atomske apsorpcijske spektrometrije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186371
Peroković, N. (2004). 'Određivanje ukupnog arsena u vinu primjenom elektrotermičke atomske apsorpcijske spektrometrije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186371
Peroković N. Određivanje ukupnog arsena u vinu primjenom elektrotermičke atomske apsorpcijske spektrometrije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2004 [cited 2024 July 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186371
N. Peroković, "Određivanje ukupnog arsena u vinu primjenom elektrotermičke atomske apsorpcijske spektrometrije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2004. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186371