Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Peroković, N. (2004). Određivanje ukupnog arsena u vinu primjenom elektrotermičke atomske apsorpcijske spektrometrije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186371
Peroković, Nataša. "Određivanje ukupnog arsena u vinu primjenom elektrotermičke atomske apsorpcijske spektrometrije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186371
Peroković, Nataša. "Određivanje ukupnog arsena u vinu primjenom elektrotermičke atomske apsorpcijske spektrometrije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186371
Peroković, N. (2004). 'Određivanje ukupnog arsena u vinu primjenom elektrotermičke atomske apsorpcijske spektrometrije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186371
Peroković N. Određivanje ukupnog arsena u vinu primjenom elektrotermičke atomske apsorpcijske spektrometrije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186371
N. Peroković, "Određivanje ukupnog arsena u vinu primjenom elektrotermičke atomske apsorpcijske spektrometrije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:186371