University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering
Cite this document
Kocijan, T. (2004). Mikrobne kontaminacije u procesu propagacije pivskog kvasca i proizvodnji piva (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122907
Kocijan, Tanja. "Mikrobne kontaminacije u procesu propagacije pivskog kvasca i proizvodnji piva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122907
Kocijan, Tanja. "Mikrobne kontaminacije u procesu propagacije pivskog kvasca i proizvodnji piva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122907
Kocijan, T. (2004). 'Mikrobne kontaminacije u procesu propagacije pivskog kvasca i proizvodnji piva', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122907
Kocijan T. Mikrobne kontaminacije u procesu propagacije pivskog kvasca i proizvodnji piva [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2004 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122907
T. Kocijan, "Mikrobne kontaminacije u procesu propagacije pivskog kvasca i proizvodnji piva", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2004. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122907