Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Kocijan, T. (2004). Mikrobne kontaminacije u procesu propagacije pivskog kvasca i proizvodnji piva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122907
Kocijan, Tanja. "Mikrobne kontaminacije u procesu propagacije pivskog kvasca i proizvodnji piva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122907
Kocijan, Tanja. "Mikrobne kontaminacije u procesu propagacije pivskog kvasca i proizvodnji piva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122907
Kocijan, T. (2004). 'Mikrobne kontaminacije u procesu propagacije pivskog kvasca i proizvodnji piva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122907
Kocijan T. Mikrobne kontaminacije u procesu propagacije pivskog kvasca i proizvodnji piva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122907
T. Kocijan, "Mikrobne kontaminacije u procesu propagacije pivskog kvasca i proizvodnji piva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:122907