prikaz prve stranice dokumenta Istraživanje kvalitete smrznutih kaša marelice analizom fizikalno-kemijskog i fenolnog sastava
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Istraživanje kvalitete smrznutih kaša marelice analizom fizikalno-kemijskog i fenolnog sastava

Mrzlečki, Marijana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Mrzlečki, M. (2004). Istraživanje kvalitete smrznutih kaša marelice analizom fizikalno-kemijskog i fenolnog sastava (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877111

Mrzlečki, Marijana. "Istraživanje kvalitete smrznutih kaša marelice analizom fizikalno-kemijskog i fenolnog sastava." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877111

Mrzlečki, Marijana. "Istraživanje kvalitete smrznutih kaša marelice analizom fizikalno-kemijskog i fenolnog sastava." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877111

Mrzlečki, M. (2004). 'Istraživanje kvalitete smrznutih kaša marelice analizom fizikalno-kemijskog i fenolnog sastava', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877111

Mrzlečki M. Istraživanje kvalitete smrznutih kaša marelice analizom fizikalno-kemijskog i fenolnog sastava [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2004 [cited 2024 October 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877111

M. Mrzlečki, "Istraživanje kvalitete smrznutih kaša marelice analizom fizikalno-kemijskog i fenolnog sastava", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2004. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877111

Please login to the repository to save this object to your list.