prikaz prve stranice dokumenta Istraživanje kvalitete smrznutih kaša marelice analizom fizikalno-kemijskog i fenolnog sastava
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Istraživanje kvalitete smrznutih kaša marelice analizom fizikalno-kemijskog i fenolnog sastava

Mrzlečki, Marijana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Mrzlečki, M. (2004). Istraživanje kvalitete smrznutih kaša marelice analizom fizikalno-kemijskog i fenolnog sastava (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877111

Mrzlečki, Marijana. "Istraživanje kvalitete smrznutih kaša marelice analizom fizikalno-kemijskog i fenolnog sastava." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877111

Mrzlečki, Marijana. "Istraživanje kvalitete smrznutih kaša marelice analizom fizikalno-kemijskog i fenolnog sastava." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877111

Mrzlečki, M. (2004). 'Istraživanje kvalitete smrznutih kaša marelice analizom fizikalno-kemijskog i fenolnog sastava', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877111

Mrzlečki M. Istraživanje kvalitete smrznutih kaša marelice analizom fizikalno-kemijskog i fenolnog sastava [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877111

M. Mrzlečki, "Istraživanje kvalitete smrznutih kaša marelice analizom fizikalno-kemijskog i fenolnog sastava", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877111

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.