University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Food Processes Engineering
Cite this document
Tudor, M. (2005). Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428606
Tudor, Milna. "Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428606
Tudor, Milna. "Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428606
Tudor, M. (2005). 'Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428606
Tudor M. Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428606
M. Tudor, "Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428606