prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke

Tudor, Milna
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Food Processes Engineering

Cite this document

Tudor, M. (2005). Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428606

Tudor, Milna. "Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428606

Tudor, Milna. "Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428606

Tudor, M. (2005). 'Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428606

Tudor M. Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428606

M. Tudor, "Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428606

Please login to the repository to save this object to your list.