Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Tudor, M. (2005). Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428606
Tudor, Milna. "Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428606
Tudor, Milna. "Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428606
Tudor, M. (2005). 'Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428606
Tudor M. Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428606
M. Tudor, "Utjecaj blanširanja na kemijski sastav i sposobnost rehidratacije osušenih listića jabuke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428606