prikaz prve stranice dokumenta Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-esterska veza
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-esterska veza

Rožanković, Danijel
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Analytical Chemistry

Cite this document

Rožanković, D. (2005). Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-esterska veza (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144014

Rožanković, Danijel. "Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-esterska veza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144014

Rožanković, Danijel. "Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-esterska veza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144014

Rožanković, D. (2005). 'Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-esterska veza', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 11 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144014

Rožanković D. Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-esterska veza [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 October 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144014

D. Rožanković, "Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-esterska veza", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144014

Please login to the repository to save this object to your list.