master's thesis
Influence of the pH value on the incorporation of copper ions in the Saccharomyces cerevisiae yeast cells during the process of the alcoholic fermentation

Danica Šego (2005)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Fermentation and Yeast Technology
Cite this document...

Šego, D. (2005). Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681

Šego, Danica. "Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681

Šego, Danica. "Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681

Šego, D. (2005). 'Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681

Šego D. Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2019 August 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681

D. Šego, "Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681