University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Fermentation and Yeast Technology
Cite this document
Šego, D. (2005). Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681
Šego, Danica. "Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681
Šego, Danica. "Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681
Šego, D. (2005). 'Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681
Šego D. Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681
D. Šego, "Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681