prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije

Šego, Danica
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Fermentation and Yeast Technology

Cite this document

Šego, D. (2005). Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681

Šego, Danica. "Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681

Šego, Danica. "Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681

Šego, D. (2005). 'Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681

Šego D. Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681

D. Šego, "Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681

Please login to the repository to save this object to your list.