Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Šego, D. (2005). Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681
Šego, Danica. "Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681
Šego, Danica. "Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681
Šego, D. (2005). 'Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681
Šego D. Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681
D. Šego, "Utjecaj pH vrijednosti na ugradnju iona bakra u stanicu kvasca Saccharomyces cerevisiae tijekom alkoholne fermentacije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598681