master's thesis
The influence of antioxidants on characteristics and stability of virgin olive oil

Lidija Bačić (2005)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Oil and Fat Technology
Cite this document...

Bačić, L. (2005). Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523

Bačić, Lidija. "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523

Bačić, Lidija. "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523

Bačić, L. (2005). 'Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523

Bačić L. Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2019 August 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523

L. Bačić, "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523