diplomski rad
Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja

Lidija Bačić (2005)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Bačić, L. (2005). Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523

Bačić, Lidija. "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523

Bačić, Lidija. "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523

Bačić, L. (2005). 'Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523

Bačić L. Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523

L. Bačić, "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na svojstva i održivost djevičanskog maslinovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:492523