prikaz prve stranice dokumenta Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju

Pajalić, Silvija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Unit Operations

Cite this document

Pajalić, S. (2005). Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841311

Pajalić, Silvija. "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841311

Pajalić, Silvija. "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841311

Pajalić, S. (2005). 'Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841311

Pajalić S. Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841311

S. Pajalić, "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841311

Please login to the repository to save this object to your list.