diplomski rad
Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju

Silvija Pajalić (2005)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad

Pajalić, S. (2005). Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841311

Pajalić, Silvija. "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841311

Pajalić, Silvija. "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841311

Pajalić, S. (2005). 'Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841311

Pajalić S. Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841311

S. Pajalić, "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšenične krupice kao sirovine za ekstruziju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:841311