prikaz prve stranice dokumenta Kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju prehrambenih bojila u konditorskim proizvodima
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju prehrambenih bojila u konditorskim proizvodima

Gačić, Snježana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis

Cite this document

Gačić, S. (2005). Kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju prehrambenih bojila u konditorskim proizvodima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877056

Gačić, Snježana. "Kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju prehrambenih bojila u konditorskim proizvodima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877056

Gačić, Snježana. "Kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju prehrambenih bojila u konditorskim proizvodima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877056

Gačić, S. (2005). 'Kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju prehrambenih bojila u konditorskim proizvodima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877056

Gačić S. Kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju prehrambenih bojila u konditorskim proizvodima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877056

S. Gačić, "Kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju prehrambenih bojila u konditorskim proizvodima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877056

Please login to the repository to save this object to your list.